måndag 14 september 2009

Torsdag den 10/9: Idioterna invaderar världen

Var tvungen att stanna hemma från jobbet idag för mina kollegors och min egen hälsas skull. Kollar på det tidigare nämnda fenomenet Vakna med the Voice på Kanal 5 (gjorde en kommentar om detta i ett tidigare nummer av Vilse i Växjö).

Det står helt klart att idioterna håller på att ta över i vår värld. För i studion finns sedan tidigare stolpskottet Josefin Craaford som vill bli miljöpartist. När en oannonserad gäst i form av miljöpartiets språkrör Maria Wetterstrand plötsligt dyker upp så får fröken Craaford tänka några sekunder innan hon kommer på namnet på gästen. Men all cred till fröken Wetterstrand som ignorerar det hela med ett stramt leende.

När det sedan visas en bild på miljöpartiets andra språkrör, Peter Eriksson, blir han snabbt kallad för Lars Ohly. Grattis Josefin, du är nog portad från deras möten i framtiden.

Programmet kryddas sedan med att stolpskott nummer två, Katrin Sytomierska dyker upp i rutan. Ni vet kvinnan som först var gift med Alex Schulman för att sedan skilja sig från honom och gifta sig eller bli sambo med bimbofotografen Bingo Rimér?

Till råga på allt så skulle ytterligare ett stolpskott delta i programmet, nämligen Carolina Gynning. Men det blir det inget av ser ni för Gynning och Sytomierska ligger nämligen i krig med varandra. Glöm första och andra världskriget, glöm Kalla kriget och Kubakrisen och glöm för all del krisen i Mellanöstern, för här verkar det gå hett till. Så hett att Gynning begär att få vara programmets gäst dagen efter istället. Och tur är väl det. Med tre stolpskott som dessa i rutan samtidigt måste det bara få konsekvenser på utsändningarna och troligtvis resultera i ett enda långt Tillfälligt avbrott på grund av störande låg hjärnfrekvens i studion.

Inga kommentarer: