måndag 14 september 2009

Söndag den 13/9: I väntan på en buss som inte verkar komma

Beger mig till Stora torget kl 7.00 för att hjälpa till att bygga upp den 3 meter höga plantpyramiden i vår monter. Och tro det eller ej, men samtliga deltagare i det gemensamma tältet finns på plats en halvtimme innan pressen ska komma på besök för lite fotograferande. Vi har till och med lyckats hitta en plats åt lilla Jeanette bredvid vår darttavla. Vem hade kunnat tro detta igår kväll?

Vår plantpyramid får många positiva kommentarer från våra besökare. Väldigt skoj. Men det är inte många som är speciellt intresserade av att diskutera biobränslen direkt utan det är plantpyramiden och vår darttävling som drar folk. Målet i darttävlingen är att få minst lika många poäng med tre pilar som Södra har skogsbruksområden, nämligen 31 stycken.

När det var som mest hektiskt hade vi köer på ca 10 personer som väntade på sin tur att få kasta pil. Under dagen hade vi folk i åldrarna 5-75 som kastade pil för att få vinna en liten Södraplanta. Till och med gamla damer som aldrig kastat pil deltog för första gången i sitt liv och njöt till hundra procent när de lyckats vinna en planta.

Närmare 200 plantor fattigare kunde vi stänga butiken och börja plocka ner plantpyramiden och darttavlan runt kl 17.00. Runt kl 19.00 var allt materiel och bilen återlämnat på Södra.

Handlade på Willys bredvid Södrakontoret och satt närmare 35 minuter innan min buss kom 10 minuter försenad. Nu hade jag bara en sak i huvudet, att få komma hem och starta upp en ohämmad erotisk trekant tillsammans med mitt duntäcke och ett glas Halle Berry-brun O’Boy (och det är alltså tvångsrakning som ska in på lodrätt 13). Imorgon är det dags för nästa projekt, att planera Skogens Dagar den 29-30 september. Om man är frisk vill säga. Sov gott allihop!

1 kommentar:

Maggan sa...

I know what You're saying! Been there, done that... Got lots of clothes to prove it!